листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог одлуки за Годишно собрание на ЗК Пелагонија ад Битола -05.06.2018 год.


Мислење по точка бр.11.doc
Предлог измена на одлука зделка со заинтересирана страна.docx
Предлог одлука за одобрување годишната сметка за 2017 година.doc
Предлог одлука за одобрување работата на Одборот на директори.doc
Предлог одлука за распоредување на добивката.doc
предлог одлука констатирање престаниок мандат на Одбор на директори.doc
Предлог одлука стекнување сопствени акции.docx
Предлог одлука усвојување извештај за консолидирана год. сметка.DOC
Предлог одлука усвојување на консолидиран годишен извештај.DOC
Предлог одлука усвојување на консолидирана год сметка.DOC
Предлог одлука усвојување на консолидирана год сметка.DOC
Пречистен текст предлог измена на одлука зделка со заинтересирана страна.docx
Предлог одлука усвојување ревизорскиот извештај.DOC
Предлог одлука за назначување овластен ревизор за 2017 година.doc

Објавено на: 07.05.2018 09:11:40
Документ БР.: DOC_13285-41/2018
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери