листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за датумот на одржување и Дневниот ред на Собранието на акционери

Јавен повик за Годишно собрание на акционери МАКСТИЛ А.Д. Скопје


Јавен повик - Годишно собрание на акционери.pdf
Предлог одлука за избор на ревизор.docx
Предлог одлука за награда на членови на Одбор на директори.docx
Предлог Одлука за работата на членовите на Одборот на директори.docx
Предлог одлука за распределба на добивка.docx
Предлог одлука за усвојување на годишна сметка.docx

Објавено на: 07.05.2018 13:29:16
Документ БР.: DOC_10109-67/2018
Урнек: Јавен повик за собрание