листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Согласно Глава 6, член 39 од Правилата за котација, Жито Лукс АД Скопје, ги објавува целосните материјали за годишното Собрание на акционери кое ќе се одржи на 09/05/2018 година:


Предлог Годишен извештај за работењето на УО за 2017 г..pdf
Предлог Годишен извештај за работењето на НО за 2017 г..pdf
Годишен извештај за работењето на Друштвото во 2017 година.pdf
Годишен извештај на Службата за внатрешна ревизија за 2017 година.pdf
Финансиски извештаи за 2017 година со мислење на ревизорот.pdf

Објавено на: 07.05.2018 15:35:24
Документ БР.: DOC_13285-43/2018
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери