листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

ВЕТЕКС АД ВЕЛЕС ПРВОТО ТРОМЕСЕЧИЕ ОД 2018 ГОДИНА ГО ЗАВРШИ СО ОСТВАРЕНА ДОБИВКА ОД 5.974.000,00 ДЕНАРИ ШТО СЕ ДОЛЖИ НА РЕДОВНО ПРОИЗВОДСТВО СПРЕМА ПОТРЕБИТЕ НА ПАЗАРОТ И ВЛОЖУВАЊЕ ВО ПРОИЗВОДНИОТ ПРОЦЕС И ОПРЕМА.


3 Месечни известувања BILANS NA USPEH 01.01.2018-31.03.2018- трговски друштва - природа на трошоци.xls

Објавено на: 09.05.2018 13:10:01
Документ БР.: DOC_12294-45/2018
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.