листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Согласно глава 6 од Правилата за котација го објавуваме следниот финансиски известај: Неревидиран финансиски извештај за перопд од 01.01.2018 до 31.03.2018 година за ДИМКО МИТРЕВ а.д. увоз-извоз Велес.


bil.usp.so 31.03.2018.xlsx

Објавено на: 09.05.2018 13:10:01
Документ БР.: DOC_12294-47/2018
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.