листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог - Одлуки за Собрание на акционерите на Дебарски бањи - Цапа АД Дебар

кои ке бидат предложени на собранието на ден 19.06.2018


Предлог одлука за одобрување на Годишната сметка за деловната 2017 година.docx
предлог одлука за назначување на овластен ревизор 2018.docx
Предлог одлука за одобрување на работата на членовите на ОД.docx
предлог одлука за одобрување на Годишниот извештај 2017.docx
предлог одлука за распределба на добивката 2017.docx
предлог одлука за усвојување на Извештајот за извршената ревизија 2017.docx

Објавено на: 14.05.2018 08:34:25
Документ БР.: DOC_13285-54/2018
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери