листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Други Одлуки донесени на Собрание на акционери 15.05.2018 година


T1-1 Odluka za odobruvanje na godishna smetka.jpg
T1-2 Odluka za odobruvanje na finansiski izveshtai.jpg
T1-3 Odluka za odobruvanje na izveshtajot.jpg
T2 Odluka za odobruvanje na izveshtajot od neizvrshnite.jpg
T3 Odluka za odobruvanje na rabotata na chlenovite na OD.jpg
T5 Odluka za naznachuvanje ovlasten revizor.jpg

Објавено на: 15.05.2018 15:31:13
Документ БР.: DOC_12283-35/2018
Урнек: Други одлуки од собрание