листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:
  1. Одлука за усвојување на Годишниот извештај за работењето на Друштвото за 2017 година;
  2. Одлука за усвојување на Годишната сметка и Извештајот за постигнатите резултати по годишната сметка на Друштвото за 2017 година;
  3. Одлука за усвојување на Ревизорскиот извештај за работењето на Друштвото за 2017 година;
  4. Одлука за назначување на друштво за ревизија на работењето на Друштвото за 2018 година и
  5. Одлука за одобрување на работата на членовите на Одборот на директори за 2017 година, од аспект на поединечните членови и колективно.

 


Transkop_drugi_odluki_Sobranie_2018.PDF

Објавено на: 18.05.2018 14:57:10
Документ БР.: DOC_12283-40/2018
Урнек: Други одлуки од собрание