листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Одлуки усвоени на седница на Собрание на Акционери на Централна кооперативна банка АД Скопје


3. Одлука за усвојување на Годишен извештај за 2017 г.pdf
4.Одлука за усвојување на Годишна сметка за 2017 г.pdf
5.Одлука за усвојување на извештајот на друштвото за ревизија.pdf
6.Одлука за усвојување на годишниот извештај за работење на НО.pdf
7.Одлука за одобрување на работата на претседателот на НО Тихомир Атанасов.pdf
8.Одлука за одобрување на работата на лен на НО Георги Константинов.pdf
9.Одлука за одобрување на работата на член на НО Христо Христов.pdf
10.Одлука за одобрување на работата на член на НО Љубен Нанов.pdf
11.Одлука за одобрување на работата на член на НО Кире Костов.pdf
12.Одлука за одобрување на работата на членот на УO Неделин Валчев.pdf
13.Одлука за одобрување на работата на членот на УО Орце Трајковски.pdf
14.Одлука за одобрување на работата на членот на УО Станимир Станчев.pdf
15.Одлука за усвојување на предлогот на ОР за избор на друштво за ревизија.pdf
16.Одлука за повторно именување на членови на НО.pdf
17.Одлука за определување на висината на надоместокот за учество во работата на НО.pdf
18.Одлука за определување на надоместокот за учество во работата на ОР.pdf

Објавено на: 18.05.2018 16:19:53
Документ БР.: DOC_12283-41/2018
Урнек: Други одлуки од собрание