листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Донесени одлуки на Акционерско собрание


Одлука за избор и назначување на Ревизорска куќа.jpg
Одлука за избор на Заверувач и оверувачи.jpg
Одлука за избор на Претседавач на Собрание.jpg
Одлука за одоб на работата од членови на НО и УО.jpg
Одлука за распоредување на добивката.jpg
Одлука за усвојување на Годишен извештај.jpg
Одлука за усвојување на Годишна сметка.jpg
Одлука за усвојување на ревизорски извештај.jpg

Објавено на: 23.05.2018 14:25:53
Документ БР.: DOC_12283-45/2018
Урнек: Други одлуки од собрание