листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог Одлуки за Собранието на Македонски Телеком АД – Скопје коешто ќе се одржи на 28.06.2018 година.


1.0_MKT SA Predlog Odluka_Izmeni na Statutot na MKT.pdf
1.1_Inicijativa Kamenimost za izmeni na Statutot na MKT.pdf
1.2_MKT Statut_precisten integralen tekst_1 juli 2018.pdf
2.0_MKT SA Predlog Odluka _Promena na clenovi na OD.pdf
2.1_Predlog Kamenimost za izbor na clen na OD_27.04.2018.pdf
2.2_Ostavka_P.Hadrbolec.pdf
2.3_CV_Peter Veil_MK.pdf
2.4_Predlog Kamenimost za izbor na clen na OD_17.05.2018.pdf
2.5_Ostavka_A. Elsner.pdf
2.6_CV_Nikola Ljusev_MK.pdf
3.0_МКТ SA Predlog Odluka_Opredeluvanje na nov nadomestok za Pretsedatelot na OD.pdf
3.1_МКТ SA Predlog Odluka_Opredeluvanje na dr. prava i trosoci za Pretsedatelot na OD.pdf
3.2_Predlog Kamenimost za odreduvanje na nov nadomestok i dr. prava za Pretsedatelot na OD.pdf

Објавено на: 28.05.2018 13:59:43
Документ БР.: DOC_13285-65/2018
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери