листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Во прилог Ви доставуваме Одлуки од годишно собрание на акционери на А.Д. „Тајмиште“-Кичево


1.Одлука за усвојување на годишна сметка за 2017.PDF
2.Одлука за разгледување и усвојување на ревизорски извештај за 2017.PDF
3.Одлука за распределба на добивката за 2017.PDF
4.Одлука за одобрување на работата на членовите на ОД за 2017.PDF
5.Одлука за избор на ревизорска куќа за 2018.PDF
6.Одлука за отповикување раководител на подрузници.PDF
7.Одлука за избор на раководител на подружница.PDF

Објавено на: 29.05.2018 08:37:19
Документ БР.: DOC_12283-47/2018
Урнек: Други одлуки од собрание