листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог - одлуки за Собрание на акционери


2. Предлог одлука за усвојување на извештајот за работењето на друштвото....pdf
3. Предлог одлука за усвојување на годишна сметка и ревизорски извештај ....pdf
4. Предлог одлука за усвојување на консолидираната годишна сметка ревизо....pdf
5.Предлог одлука за распоредување на добивка 2017.pdf
6. Предлог одлука за одобрување на извештајот за работењето на Одборот н....pdf
7. Предлог Одлука за назначување ревизор за 2018 година.pdf

Објавено на: 29.05.2018 08:58:00
Документ БР.: DOC_13285-67/2018
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери