листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следната ценовно чувствителна информација:

Број на акции

Извештај за работењето на Одборот на директори во 2017 год.

Извештеј на Одборот на директори за работењето во  2017 год.

Годишна сметка 2017

Консолидирана годишна сметка 2017


8. Вкупен број на акции.pdf
9. Извештај за работењето на Одборот на директори во 2017.pdf
10. Извештај на Одборот на директори за работењето во 2017.pdf
11. Годишна сметка 2017.pdf
12. Консолидирана годишна сметка 2017.pdf

Објавено на: 29.05.2018 09:04:48
Документ БР.: DOC_10191-274/2018
Урнек: Други ценовно чувствителни информации