листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Други Одлуки донесени на Собрание на акционери одржано на 30.05.2018 година


II-1-1 Odluka za odobruvanje na godisna smetka za 2017 godina.pdf
II-1-2 Odluka za odobruvanje na revidirani FI so mislenje za 2017 godina.pdf
II-1-3 Odluka za odobruvanje na godisen izvestaj na drustvoto za 2017 godina.pdf
II-3 Odluka za odobruvanje na Izvestajot od NO za rezultatite od kontrolata.pdf
II-4 Odluka za odobruvanje na Godisniot izvestaj na SVR za 2017 godina.pdf
II-5 Odluka za odobruvanje na Konsolidirana GS, FI i konsolidiran godisen izvestaj za 2017 godina.pdf
II-6-1 Odluka za odobruvanje na rabotata na clenovite na Upravniot odbor.pdf
II-6-2 Odluka za odobruvanje na rabotata na clenovite na Nadzorniot odbor.pdf
II-7 Odluka za naznacuvanje na ovlasten revizor za 2018 godina.pdf
II-8 Odluka za izmena na Statutot.pdf

Објавено на: 30.05.2018 15:30:00
Документ БР.: DOC_12283-60/2018
Урнек: Други одлуки од собрание