листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за начинот на распределба на добивката:

Стопанска Банка АД Скопје ја објавува Одлуката за распределба на добивката за 2017 година, донесена на 43-та Седница на Собранието на акционери, одржана на 30.05.2018 година:


Точка 6. Одлука за распределба на добивка за 2017 година.pdf
точка 8. Одлука за прераспределба на дел од акумулирана добивка во добив.._.pdf

Објавено на: 31.05.2018 09:01:15
Документ БР.: DOC_12287-22/2018
Урнек: Распределба на добивка