листај по издавач            листај по урнек


Согласно Точка 6.05 од Правилата за котација, известуваме за дивидендниот календар:

Стопанска Банка АД Скопје ги објавува следните одлуки од 43-та Седница на Собранието на акционери одржана на 30.05.2018 година:


Точка 7. Одлука за начинот на пресметка и исплата на дивиденда на имател.._.pdf
Точка 9. Одлука за определување на износот и начинот на распределба на д.._.pdf

Објавено на: 31.05.2018 09:01:29
Документ БР.: DOC_10187-15/2018
Урнек: Дивиденден Календар