листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Ви доставуваме Одлука за покривање на загуба од минати години (2017 година) по Годишна сметка и Финансиските извештаи за 2017 година и Одлука за избор на овластен ревизор за ревизија на финансиските извештаи за 2018 година на А.Д. ГТЦ Скопје донесени на Годишното собрание на А.Д. ГТЦ Скопје одржано на 05.06.2018 год.


Odluka za pokrivanje na zaguba od minati godini.PDF
Odluka za izor na ovlasten revizor za 2018.PDF

Објавено на: 05.06.2018 15:55:29
Документ БР.: DOC_12283-78/2018
Урнек: Други одлуки од собрание