листај по издавач            листај по урнек


Согласно член 35 став (1) алинеја 6 од Правилата за котација го објавуваме следново:

Акционерите на Цементарница Усје АД Скопје на Годишното собрание оджано на ден 06.06.2018 година донесе Одлука за одобрување на зделки со заинетересирани страни


Одлука за одобрување на зделки со заинтересирани страни.docx

Објавено на: 06.06.2018 13:54:05
Документ БР.: DOC_26453-4/2018
Урнек: Зделка со заинтересирана страна