листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

Акционерите на Цементарница усје АД Скопје на Годишното собрание одржано на 06.06.2018 година

донесоа Одлука со која се усвоени ревидираните годишна сметка, финансиски извештаи и извештајот за рабптењето за 2017 година


Одлука за одобрување на ревидираните Гидошна сметка, финансиски извештаи и Извештај за работењето зза 2016.docx
Revidirani Konsolidirani Finansiski Izvestai_USJE_2017.pdf
Revidirani Poedinecni Zakonski Finansiski Izvestai_USJE_2017.pdf

Објавено на: 06.06.2018 13:54:08
Документ БР.: DOC_12304-68/2018
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи