листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

РЕВИЗОРСКИ ИЗВЕШТАЈ,КОНСОЛИДИРАН РЕВИЗОРСКИ ИЗВЕШТАЈ И ГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ НА ВЕТЕКС АД ВЕЛЕС ЗА 2017 ГОДИНА


Mislenje za fin.izvestai na VETEKS AD Veles 2017 ++.pdf
Revidiranite finansiski izvestai - VETEKS AD VELES 2017 ++.doc
Mislenje za konsolidiranite fin.izvestai na VETEKS AD Veles 2017 ++.pdf
Revidiranite konsolidirani finansiski izvestai VETEKS AD VELES 2017 ++.doc
Gopdisen izvestaj za 2017.doc

Објавено на: 07.06.2018 14:25:09
Документ БР.: DOC_12304-70/2018
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи