листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Ви доставуваме за објава Неревидирани финансиски извештаи консолидирани за РЖ УСЛУГИ АД Скопје за период 01.01-30.06.2018


6 Месечни известувања- трговски друштва - функција на трошоци консолидиран.xls

Објавено на: 27.07.2018 14:25:34
Документ БР.: DOC_26441-9/2018
Урнек: Неревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.