листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следната ценовно чувствителна информација:

НЛБ Банка АД Скопје известува дека (неревидираните) неконсолидирани Биланс на успех, Биланс на состојба, Извештајот за паричните текови, Извештај за сеопфатна добивка и Извештај за промени во капиталот за периодот 01.01 – 30.06.2018 година, како и Коментарот на (неревидираниот) неконсолидиран  Биланс на успех и Биланс на состојба ќе бидат објавени на СЕИ Нет на 01.08.2018 година.

 

НЛБ Банка АД Скопје

Објавено на: 30.07.2018 09:37:14
Документ БР.: DOC_10191-344/2018
Урнек: Други ценовно чувствителни информации