листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Согласно глава 6 од Правилата за котација објавуваме неревидирани,неконсолидирани финансиски извештаи ( Биланс на успех,Биланс на состојба,Извештај за парични текови,Извештај за промените во капиталот) за период од 01.01 до 30.06.2018 година.за ДИМКО МИТРЕВ а.д. увоз - извоз Велес.


fin.izv. 01.01.- 30.06.2018 pdf.xls

Објавено на: 13.08.2018 08:50:27
Документ БР.: DOC_26441-44/2018
Урнек: Неревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.