листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Други одлуки донесени на Собраниетоо на акционерии на АД Раде Кончар - Апаратна техника Скопје од 20.08.2018 г.


Odluka za odlaganje na tocki od dneven red i korekcija na godisna smetka.pdf
T. 1 Odluka za isplata na avans na ime dividenda 2018.pdf
T. 2 Odluka za izbor na revizor za 2018.pdf
T.6-Odluka za visina na nadomest na neizvrsni clenovi na OD.pdf

Објавено на: 21.08.2018 09:30:44
Документ БР.: DOC_12283-125/2018
Урнек: Други одлуки од собрание