листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Неревидирани, неконсолидирани финансиски извештаи на АД Раде Кончар - Апаратна техника- Скопје , за период од 01.01.-30.06.2018


Nerevidirani, nekonsolidirani finanasiski izvestai od 01.01.-30.06. 2018.xls

Објавено на: 29.08.2018 08:31:04
Документ БР.: DOC_26441-90/2018
Урнек: Неревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.