листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следната ценовно чувствителна информација:

-Информација за постапување по Одлука донесена на седницата на Собрание на акционери на АД Раде Кончар - Апаратна техника- Скопје од 20.08.2018 г.заведена под број 0201-75 од 21.08.2018г.

- Известување од овластен ревизор ТП Ранѓеловиќ - Скопје од 27.08.2018 г


Информација за постапување по Одлука од Собрание на акционери.pdf
Известување од овластен ревизор ТП Ранѓеловиќ- Скопје од 27.08.pdf

Објавено на: 29.08.2018 09:09:02
Документ БР.: DOC_10191-401/2018
Урнек: Други ценовно чувствителни информации