листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Почитувани акционери и други заинтересирани,

во однос на акционерското собрание кое треба да се одржи на ден 26.10.2018 година, во прилог на оваа објава можете да најдете предлог одлуки.

Со почит,

Осигурување МАКЕДОНИЈА а.д. Скопје - Виена Иншуренс Груп


_6.Odluka_Javen Povik_26102018.pdf
_7.Predlog_Odluka_Ponistuvanje na odluki.pdf
_8.Predlog_Odluka za prestanok na mandat_NO.pdf
_9.Predlog_Odluka za izbor na clenovi na NO.pdf

Објавено на: 25.09.2018 09:00:26
Документ БР.: DOC_13285-94/2018
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери