листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог - одлуки за Собрание на акционери на Централна кооперативна банка АД Скопје


Предлог - одлука за издавање на долгорочни должнички хартии од вредност - конвертибилни обврзници по пат на јавна понуда.pdf
Предлог - одлука за условно зголемување на основната главнина по пат на конверзија на долгорочни должнички хартии од вредност - конвертибилни обврзници по .pdf

Објавено на: 15.10.2018 08:44:20
Документ БР.: DOC_13285-96/2018
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери