листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Почитувани акционери и други заинтересирани страни,

во однос на акционерското собрание закажано за 26.10.2018 година, точка од дневен ред која се однесува на избор на членови на органот на надзор на Друштвото, во прилог Ви доставуваме информација за предложени членови од страна на мнозинскот акционер.

Осигурување МАКЕДОНИЈА а.д. Скопје - Виена Иншуренс Груп


_26.Objava na clenovi na NO.pdf

Објавено на: 22.10.2018 14:11:54
Документ БР.: DOC_13285-99/2018
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери