листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Неревидиран , неконсолидиран Биланс на успех на АД Раде Кончар - Апаратна техника Скопје за период од 01.01.-30.09.2018 година


Nerevidiran,nekonsolidiran Bilans na uspeh za period 01.01-30.09.2018.xls

Објавено на: 12.11.2018 09:19:20
Документ БР.: DOC_12298-58/2018
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.