листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог - одлуки за Собрание на акционери:


Точка 3. Ревидирани фин полугодишни извештаи 30.06.2018.pdf
Точка 3.а. Писмено мислење од Надзорниот одбор по ревидираните финансиск...pdf
Точка 4. Одлука за прераспределба на дел од акумулирана добивка во добив...pdf
Точка 5. Одлука за начинот на пресметка и исплата на аванс на дивиденда ...pdf
Точка 6. Одлука за начинот на пресметка и исплата на аванс на дивиденда ...pdf
Tocka 2. Zapisnik od 43 sednica na Sobranie.pdf

Објавено на: 12.11.2018 09:57:41
Документ БР.: DOC_13285-111/2018
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери