листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Цементарница усје АД Скопје ги не ревидирани и не консолидари финансики извештаи за период од 01.01. до 30.09 2018  година


9 Месечни известувања 2018 - УСЈЕ - природа на трошоци.xls

Објавено на: 13.11.2018 08:59:10
Документ БР.: DOC_12298-65/2018
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.