листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Централна кооперативна банка АД Скопје ги објавува неревидираните Биланс на успех, Биланс на состојба и Извештајот за паричните текови за периодот 01.01 – 30.09.2018 година


CKB AD Skopje - Nerevidirani finansiski izveshtai 30 09 2018.xls

Објавено на: 13.11.2018 15:30:00
Документ БР.: DOC_12298-72/2018
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.