листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следната ценовно чувствителна информација:

ХОТЕЛИ МЕТРОПОЛ АД Охрид известува дека неревидираните неконсолидирани финансиски извештаи (Биланс на успех, Биланс на состојба, Извештај за паричните текови и Извештај за промените во капиталот ) за 2018 година ќе бидат објавени на СЕИ НЕТ најдоцна до 15.03.2019 година.

Објавено на: 26.02.2019 09:45:00
Документ БР.: DOC_10191-40/2019
Урнек: Други ценовно чувствителни информации