листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Стопанска Банка АД Скопје објавува корегиран Биланс на состојба, за периодот од 01.01.-31.12.2018 година. Корекцијата е од техничка природа.


Nerevidirani finansiski izvestai_01.01.-31.12.2018_Stopanska banka AD Skopje.xls

Објавено на: 01.03.2019 14:06:57
Документ БР.: DOC_26445-37/2019
Урнек: Неревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.