листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог Одлуки за собрание на акционери закаќано за 07,05,2019 година


Предлог одлука год.извештај и год.сметка за работењето 2018.doc
ODLUKA raspredelba Rezultat.doc
Предлог одлука извештај за работата на ОД 2018.doc
Предлог одлука за отповикување на член на ОД за Дилба Јордановска поради истек на мандат.doc
Предлог одлука за отповикување на член на ОД за Румен Смилевски поради истек на мандат.doc
Предлог одлука за отповикување на член на ОД за Ж.Лазов поради оставка.doc
Предлог одлука за избор на член на ОД за Румен Смилевски.doc
Предлог одлука за избор на член на ОД за Никола Севдинов.doc
Предлог одлука за избор на член на ОД за Софија Лазова.doc
Предлог одлука год.извештај на Служба за вн.ревизија за 2018.doc
ODLUKAза odobruvanje zdelki so zainteresiranistrani.doc
Предлог одлука за продажба на градeжни-деловни нефунк.објекти.doc
Предлог Oдлука за продажба на сопствени акции по пат на јавна понуда за 2019 година.doc

Објавено на: 04.04.2019 14:10:53
Документ БР.: DOC_13285-31/2019
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери