листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог Одлуки и материјали за Собрание на акционери закажано за14.05.2019 година


T1-1 Предлог-Одлука за годишна сметка за 2018.doc
T1-2 Предлог-Одлука за финансиските извештаи 2018.doc
T1-3 Предлог-Одлука за одобрување на годишниот извештај за работењето на Друштвото.doc
Т1-1 Годишна сметка за 2018 година.pdf
Т1-2 Ревидирани ФИ за 2018 година.pdf
Т1-3 Годишен извештај за работењето на друштвото во 2018.pdf
Т-2 Предлог-Одлука за покривање на загуба за 2018 година.doc
Т-3 Предлог-Одлука за одобрување на извештајот од неизвршните членови за резултатите од управувањето со Друштвото.doc
Т-3 Извештај од Неизвршните членови на Одборот на директори за 2018 година.pdf
Т-4 Предлог-Одлука за одобрување на работата на членовите на Одборот на директори.doc
Т-5 Предлог-Одлука за одобрување на годишниот извештај на службата за внатрешна ревизија.doc
Т-5 Извештај на СВР за 2018 година.pdf
Т-6 Предлог-Одлука за избор на член на Одбор на директори.docx
Т-7 Предлог-Одлука за назначување на овластен ревизор за 2019 година.doc

Објавено на: 15.04.2019 09:15:24
Документ БР.: DOC_13285-52/2019
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери