листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог Одлуки и материјали за Собрание на акционери закажано за 16.05.2019 година


T1-1 Oдлука за одобрување на годишната сметка за 2018.doc
T1-1-1 Одлука за распределба на добивката по годишната сметка за 2018.doc
T1-2 Одлука за одобрување на финансиските извештаи за 2018.doc
T1-3 Одлука за одобрување на годишен извештај за работењето на друштвото за 2018.doc
Т1-1 Годишна сметка за деловната 2018.pdf
Т1-2 Ревидирани финансиски извештаи за 2018.pdf
Т1-3 Годишен извештај за работењето на ЛОТАРИЈА НА МАКЕДОНИЈА АД Скопје за 2018.pdf
T-2 Одлука за одобрување на годишен извештај на Служба за внатрешна ревизија 2018.doc
Т-2 Годишен извештај од работата на Службата за внатрешна ревизија на ЛОТАРИЈА НА НАКЕДОНИЈА АД Скопје за 2018.pdf
T-3 Одлука за одобрување извештај на Неизвршни членови.doc
Т -3 Извештај од неизвршните членови на Одборот на директори.pdf
T-4 Одлука за одобрување на работата на членовите на Одборот на директори за 2018.doc
T-5 Одлука за измена на статутот на ЛОТАРИЈА НА МАКЕДОНИЈА АД Скопје.doc
T-6 Одлука за избор на членови на Одбор на директори.doc
T-7 Одлука за назначување на овластен ревизор за 2019 година.doc
T-8 Одлука за стекнување на удели.doc

Објавено на: 16.04.2019 15:00:33
Документ БР.: DOC_13285-53/2019
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери