листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог - одлуки за Собрание на акционери на Стопанска банка АД Скопје:


Тoчка 2. Записник од 44-та седница на Собрание на акционери одржано на 12.12.2018 година.pdf
Точка 4. Пречистен текст на Статут.pdf
Тoчка 5. Одлука за именување на член на Надзорен одбор.pdf
Точка 6. Одлука за усвојување на Годишна сметка и Финансиски извештаи на Стопанска банка АД - Скопје за 2018 година.doc
Точка 7. Финансиски извештај 2018.pdf
Точка 7.a. Мислење на НО_НБРМ.pdf
Точка 8. Годишен извештај на СБ за 2018.pdf
Точка 8.a. Годишен извештај 2018_Мислење на Надзорен одбор.pdf
Точка 9. Одлука за распределба на добивка за 2018 година.doc
Точка 10. Одлука за начинот на пресметување и исплата на дивиденда на имателите на приоритетни акции за втората половина на 2018.doc
Точка 11. Годишен извештај за работењето на Надзорен одбор за 2018 година.pdf
Точка 12. Назначување овластено ревизорско друштво.pdf
Точка 13. Одлука за усвојување на Политика за наградување.pdf
Точка 14. (предлог на пр.акции) Укинување на првенствено право и конверзија на приоритетни акции.pdf

Објавено на: 25.04.2019 16:22:16
Документ БР.: DOC_13285-83/2019
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери