листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери


Согласно член 39 точка 5 од Правилата за котација Скопски пазар АД Скопје го објавува вториот дел од целосните материјали за Годишно собрание на акционери кое ќе се одржи на ден 07.06.2019 година и тоа:

  7. Годишен извештај за работењето за 2018 година;

  8. Информација за одржани седници н Управен одбор;

  9. Годишен извештај за работа на СВР за 2018 година;

10. Информација за одржани седици на Надзорен одбор и

11. Извештај за работење на Надзорен одбор.


7.Годишен изештај за работењето за 2018 година.pdf
8.Информација за одржани седници на Управен одбор.pdf
9.Годишен извештај за работа на СВР за 2018 година.pdf
10.Информација за одржани седници на Надзорен одбор.pdf
11.Извештај за работење на Надзорен одбор.pdf

Објавено на: 06.05.2019 15:13:23
Документ БР.: DOC_13285-102/2019
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери