листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Стопанска Банка АД Скопје ги објавува неревидираните Биланс на успех, Биланс на состојба и Извештајот за парични текови за периодот од 01.01.-31.03.2019 година:


Неревидирани фин.извештаи_01.01.-31.03.2019_СТОПАНСКА БАНКА АД СКОПЈЕ.xls

Објавено на: 15.05.2019 14:05:58
Документ БР.: DOC_12294-90/2019
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.