листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

.


Одлука за враќање на износот од фондот за посебни резерви за купување на соспствени акции во акумулирана добивка на ОИЛКО.pdf
Одлука за измена и дополнување на Договорот за командитно друштво со акции на ОИЛКО КДА Скопје.pdf
Одлука за одобрување на работењето на членовите на Надзорниот одбор на ОИЛКО во 2018 година.pdf
Одлука за определување на ревизори на Финансиските извештаи на ОИЛКО за 2019 година.pdf
Одлука за усвојување на Годишната сметка и Финансиските извештаи на ОИЛКО за 2018 година.pdf
Одлука за усвојување на Годишниот извештај за работењето на ОИЛКО во 2018 година.pdf
Одлука за усвојување на Извештајот на Надзорниот одбор за резултатите од контролата над управувањето и раководењето со ОИЛКО во 2018 година.pdf

Објавено на: 22.05.2019 08:31:49
Документ БР.: DOC_12283-48/2019
Урнек: Други одлуки од собрание