листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за датумот на одржување и Дневниот ред на Собранието на акционери

Јавен повик,предлог одлука за назначување ревизор на годишната сметка и финансиски извештај,предлог одлука за одобрена годишна сметка,предлог одлука за покривање на загуба


JAVEN POVIK INSTITUT.doc
Предлог одлука за назначување ревизор.pdf
Предлог одлука за одобрена годишна сметка.pdf
Предлог одлука за покривање на загуба.pdf

Објавено на: 11.06.2019 14:10:49
Документ БР.: DOC_10109-110/2019
Урнек: Јавен повик за собрание