листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

ОДЛУКИ ОД СОБРАНИЕ НА АКЦИОНЕРИТЕ НА ДЕБАРСКИ БАЊИ - ЦАПА АД ДЕБАР


Одлука за одоб. на год. сметка.jpg
Одлука за одоб. на год. извештај.jpg
Одлука за назначување на овластен ревизор.jpg
Одлука за одоб. на раб. на членовите на одборот.jpg
Одлука за определ. на награда за работа на неизв. членови на одборот.jpg
Одлука за усвојување на изв. ревизија.jpg
годишен извештај 2018.doc

Објавено на: 11.06.2019 14:10:49
Документ БР.: DOC_12283-73/2019
Урнек: Други одлуки од собрание