листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следното:

Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следното:

Точка 13 - Одлука со која се продолжува важноста на Одлуката за одобрување на Друштвото да купува сопствени акции и Одлуката за овластување на Одборот на директори да располага со сопствени акции на Друштвото и Одлуката за распределба на средства за купување на сопствени акции донесена на 22.06.20418 година - НЕ Е УСВОЕНА!!!


T.11 Odluka za kupuvanje sopstveni akcii 2018g.pdf
T.12 Odluka za raspolaganje so sopstveni akcii.pdf

Објавено на: 13.06.2019 14:39:26
Документ БР.: DOC_12291-16/2019
Урнек: Откуп/продажба на сопствени акции