листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Sobranieto na akcioneri na Pelisterka AD Skopje na 01.07.2019  gi donese odlukite za usvojuvanje na zavrsnata smetka


Odluka ZS.tif
Odluka za OD 2018- точка 3.doc SCEN.tif
Odluka za REVIZOR -01.07.2019- т4.doc scen.tif
Odluka izmena na Statut tocka 5.docxSCEN.tif

Објавено на: 02.07.2019 09:22:02
Документ БР.: DOC_12283-112/2019
Урнек: Други одлуки од собрание