листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Неревидиран, неконсолидиран Биланс на успех за периодот од 01.01.-31.03.2020 година на АД Раде Кончар-Апаратна техника-Скопје.


Nerevidiran,nekonsolidiran Bilans na uspeh od 01.01.-31.03.2020.xls

Објавено на: 04.05.2020 14:10:16
Документ БР.: DOC_12294-13/2020
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.