листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

МАКПРОМЕТ АД Штип , објавува Одлуки од Собрание на акционери


Odluka za usvojuvanje na god.smetka, fin.izvestaj i god.izvestaj.pdf
Odluka za usvojuvanje na rev.izvestaj.pdf
Odluka za usvojuvanje na konsolidirana god.smetka, konsolidiran fin.izvestaj za 2019.pdf
Odluka za upotreba na cista dobivka i pokrivanje na zaguba.pdf
Odlukaza odobruvanje na rabotata na clenovi na OD.pdf
Odlukaza revizorska kuka za 2020.pdf
Odluka za opredeluvanje na nagrada 2020-2021.pdf
Odluka za zadolzuvanje na Evropa.pdf
Odluka za razresuvanje na clenovi na OD.pdf
Odluka za izbor na clenovi na OD.pdf

Објавено на: 30.09.2020 08:23:30
Документ БР.: DOC_12283-129/2020
Урнек: Други одлуки од собрание