листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

                                                      Согласно Глава 6 од Правилникот за котација го објавуваме следниов финансов извештај

                                                               - Неревидиран биланс на успех 01.01.- 30.09


3 и 9 Месечни известувања- трговски друштва - природа на трошоци.xlsx

Објавено на: 13.10.2020 14:10:14
Документ БР.: DOC_12298-0/2020
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.